Nyheter härdå!


Hej! Dagens nyhet får bli att Pitbulls nya album Planet pit har släppts! Jag tycker att dom flesta låtarna är jätte bra! Vad tycker ni?

Bilder från igår





Bada...

Hej! Idag har jag badat både med ponny och utan! Först var jag på betnes med Tova, det var 20 grader i vattnet och jätte härligt! Sen red jag och Tova tillsammans en stund på ridbanan, och sen gick vi till sjön och badade med ponnysarna! Tyvärr så spökar blogg.se igen(-.-) så det går inte att ladda upp bilder. Om dom har löst problemet imorgon ska ni få bilder!:)


Egoopics...


Jag tar egopics i min nya DC tröja....:)


BRA URSÄKT


Denna bilden togs när jag bara hade haft honom i en vecka!


Hejj! Dagens ursäkt till dålig uppdatering får ni ta o acceptera! Min pappa har opererat sig så att jag var med han på sjukhuset väldigt mycket. Men han mår bättre nu!:) Idag släppte vi ut lille Tuttisen på bete. Han blev superlycklig. Först sprang han runt å runt, sedan la han sig ner och rullade sjuttioelva varv! Det är så härligt att få ge någon den kännslan! Just nu är jag kompisar. Vi ser på filmen This Is It, den går på 3an eftersom att Michael Jackson dog får två år sedan.

Svar till ''anonym''

Hej! Du undrade om jag hade klippt mig. Och svaret är nej, jag hade håret uppsatt i en hästsvans..

Glad midsommar!


Glad midsommar! Lite sent inlägg men.. Idag red jag dressyr på ridbanan, det gick väldigt bra. Jag tränade allt möjlig bl.a förvänd galopp och öppna/sluta. Jag har ett problem när jag rider dressyr.. Han blir riktigt stark i galoppen när han går på tygeln och trampar under sig. Han drar neråtframmåt. Och då orkar jag inte riktigt hålla emot så jag kommer upp ur sadeln och blir lätt för att orka hålla kvar. Och då springer han bara ännu mer. Jag måste ta all min kraft och sitta emot! Och det orkar jag inte riktigt, måste träna magmusklerna kanske. Det är lite som att han inte orkar galoppera långsamt, och då springer han ifrån jobbet. Men det är bara att fortsätta kämpa! Sedan fick vi gäster till middagen. Det var jätte trevligt och vi åt god mat. Sedan var jag med Frida, vi åkte på statoil (inget annat var öppet) och köpte godis och dricka. Jag och Frida har faktiskt varit med varandra alla midsommrar jag kan minnas så vi vart ju tvungna att fullfölja den traditionen idag också!;) Imorgon ska lille Tuttis släppas ut på betet för resten av sommarn! Om han sprallar kan jag försöka hinna filma, det är alltid kul att se en lycklig ponny!

Bilder




Här är det lite bilder från Vännes, jag hittade dom på Tovas dator, hon fotar också lite:)

imorgon är det ett halvår kvar till julafton

Tjoo!:) Nu ska jag gå och ta in hästarna...

Nya skor

Hej! Idag har fått nya skor, det gick bra. Han har tydligen superkvalla på hovarna! För några år sedan gick han knappt att sko berättade våran hovslagare Sören (han har skott Tuttis så länge han har bott i Umeå). Han har varit så rädd att han nästan sprang ut ut stallet om man bankade med hammaren en gång! Carro har verkligen gjort ett super jobb! Just nu är jag med Tova, vi käkar jordgubbar!;)

Sommarbete

Tuttis
Camillo, alltid lika snygg på bild!;)
Tuttisen spanar på Cayenne
Min sötaste!
Camillo smakar på Nattas Rövarsnus!
Fotomodellen Cayenne!
Cayenne spanar på kameran;)
Alla ponnysarna tillsammans!:)
Cayenne vaktar Lilly
Jag och finisen!
Gullis!
Moffe fick också vara med!;)
Tuttis (L) Camillo
Camillo, Cayenne och Lillsötisen Lilly!
Hej! Idag är jag med Natta, jag ska sova här och det ska Tuttis också. Han har gått på betet hela dagen med kompisarna Camillo, Lilly och Cayenne! Det är Natta som äger Cayenne. Cayenne är ponnyn som jag red för tre veckor sedan. Betet och sommarstallet är på Nattas gård, vi har just tagit in hästarna för att det spöregnade! Just nu står dom i stallet och vilar, dom kanske får gå ut en stund ikväll igen.

Snart min


Den här DC tröjan har pappa beställt åt mig från JunkYard. Så den är min om några dagar!:)


Utsläppet!


Jag och Tuttis på väg hem från betet.

Hej! Idag släppte vi ut Tuttis på bete! Först började han beta som en tok jätte mycket och jätte fort! Hans kompisar från stallet (Cayenne, Lilly och Camillo) var redan där och hade gjort upp rangordningen. Så vi trodde att dom skulle börja bråka så fort Tuttis kom dit, men alla åt i lugn och ro! Efter någon halvtimme började alla hästar springa och busa! Tuttis försökte få kontakt med Lilly, men det tillät Cayenne verkligen inte! Hon skyddade Lilly från allt och alla som kom nära. Tuttis fick två bett på manken och sedan kom han inte nära igen! Men Camillo gick och kliade Tuttis i manen, så dom två kommer väldigt bra överrens. Det gör Tuttis och Cayenne i vanliga fall också. Tuttis stod bara där i några timmar, han får komma dit och stå där ''på riktigt'' efter tävlingen i stöcke som är nästa helg. När jag red till betet med honom var han ganska uppspelt och undrade vars vi var påväg. Och han gnäggade hela vägen hem och ville verkligen inte därifrån. Jag hade problem med att fånga honom i hagen också. Men det kan man ju förså eftersom att han inte har gått på bete på flera år! Jag tänkte ta med kameran och fota idag, det blir jätte fina bilder när dom springer i hagen. Men kameran var urladdad, jag kan fota en annan gång! Jag är helt säker på att jag kommer få fler tillfällen!

En till bild från skolavslutningen!:)


Söt påni på bild


Jag och lilla Tuttisen på julshowen 2010! Hahah vi skulle spela upp snövit och dom sju dvärgarna, jag och Tuttis var glader, tycker att det passar oss!

Idag har jag varit med Frida, och ridit. Jag hoppade lite grann. Min säkerhets väst var av någon anledning hemma(?). Så jag hoppade inte högre än 90cm. Tuttis var jätte pigg, och han drog iväg lite. Men det var bara kul, haha! Frida ska sova hos mig, vi ska se på någon film snart tror jag. Imorgon ska Tuttis få gå på grönbetet hos Natta i några timmar. Han kommer bli som tokig! Vi håller på att vänja honom vid övergången till gräset. Han har inte gått på bete på flera år, så vi är jätte noga med att han ska få beta 30min per dag, fång är inget man vill ha och göra med kan jag lova!

Fridååå:)

Hej! Just nu är jag med Frida, vi ska typ vara med några fler snart! Senare ikväll ska jag äta på Rex. Och lille Tuttis rids av våran medryttare idag!:)

Nu ska jag studentfira mina kussar:D

mms_img62705 (MMS)

Nu ska jag studentfira mina kussar:D


Skolavslutning


Åh, äntligen.. Idag har vi alltså fått ett välförkänt sommarlov. Igår red jag dressyr på ridbanan, det gick jätte bra. Han var mjuk och fin i båda sidorna. Snart ska jag till stallet. Jag ska rida ut till åsen tror jag. Sedan ska jag till Frida, vi ska fira sommarlovet med godis och film, mysigt!

?

Vad hände med kommentarerna?? Förra veckan kommenterade ni varje inlägg, statistiken har inte gått ner men typ inga kommentarer. Det är superkul när ni kommenterar, så komigen!:)

Detta fick jag med mig hem från tävlingen.



Köpte ett par nya sporrar från Cotago. Hiss/Diss?

Tack fina ponny!

Vill tacka alla som hjälpt mig denna helg, och framför allt tack till min fina ponny som hoppar tre klasser i 30 graders värme helt utmärkt!


Hej! Här kommer resultat, igår var det L:b...

img_2215 (MMS)

Hej! Här kommer resultat, igår var det L:bn och då var jag felfri i grundomg sedan tog jag en för tajt sväng så det blev stopp i omhoppningen. Idag var jag dubbelnolla i L:cn och blev placerad som trea, och i L:an snuddade vi sista hindret så vi fick 4 fel, kom trea i den också men det var just utanför placering! Är jätte nöjd. Just nu sitter jag i hästbussen på väg hem efter en lång tävlings helg! När jag kommer hem ska jag och Frida bada i sjön.


Nu rullar vi...

Nu rullar vi...


Sööt och taggad ponny

mms_img70187 (MMS)

Sööt och taggad ponny


Gomorron! Idag blire mobilbloggning som gä...

mms_img70185 (MMS)

Gomorron! Idag blire mobilbloggning som gäller. Det blir John whitaker outfit på hästen! Jag tog bilden med mobilen så kvallan... Nja


Test

mms_img70181 (MMS)

Test


Baby, i know how to fly


Hallojjj! Allt känns så j*vla bra! Skönaste skoldagen idag asså! Film o rast o sluta 13.00, fett chill! Sedan var jag med bästa polarna! Sedan red jag piggaste ponnyn! Just nu taggar jag tävlingen imorgon och lyssnar på musik. Tävlingen börjar kl 16.00. Och eftersom att det är en bit till Vindeln härifrån så måste vi åka vid 14.00. Och det innebär att jag får vara ledig från skolan, jippie! Jag ska tävla imorgon och på Lördagen. Imorgon ska jag bara tävla MHPC omg 2 som är L:b med stilbedömning. Och på Lördagen blid det L:c och L:a. Egentligen skulle det bli L:b och L:a, men vi bytte ut L:bn mot L:cn för att det är så varmt och då ska han vila mellan klasserna. Idag hämtade jag o mamma ut ett paket från Horze, i det fanns, en liten hästtrimmer (till ansiktet o så), vita grand prix ridbyxor, hönät och Royal ridstrumpor. Imorgon blir det lite mobilbloggning skulle jag tro?;)

Nu ska jag o bada med hästarna!

Gillas!

Detta är kul

Tjeenare! Idag har vi haft brännbollsturnering med skolan, det var jobbigt. Men det är ju mycket bättre än att ha lektion i klassrummet;) Snart ska jag till stallet och rida ut på Tuttis, jag kommer nog behöva borsta honom väldigt länge. Han rullar sig alltid 75 varv när det har regnat! Anledningen till rubriken är att jag skriver på mammas nya iPad 2!!:D Min mamma är bäst!

WB

Börjar tröttna på Hööks kopiarande..

Jag tycker att dessa chaps från Hööks påminner väldigt mycket om Dyon chapsen.
Dom från Hööks kostar 459kr och Dyon chapsen kostar 2195kr.

Det är ju inte direkt den första produkten från Hööks som ''råkar'' vara väldigt lik något dyrt märke.
Jag har ju inget emot Hööks. Dom har ju saker som inte är kopior. Men det börjar faktiskt bli lite för mycket nu.. Eller vad tycker ni?

Till ''anonym''

Hej! Du undrade varför jag bara skrittade honom idag. Vi har haft hård-träning hela helgen, och då ska han få ta det lungt några dagar framöver. Men inte vila helt, för då blir han stel:) Kul att du läser just min blogg!

Dressyr med Cayenne


Hej! Idag skrittade jag ut på Tutan. Och som jag sa att jag skulle red jag dressyr på Cayenne! Det gick jätte bra. Jag ska ride henne på Onsdag också. Här hittar ni en liten filmsnutt från idag. Det kändes ovant att vara uppte på en b ponny igen! Jag kände mig jätte stor men när jag kollar på filmen ser jag ju att jag inte var super stor på henne. Jag var ju lite för stor men inte så mycket endå!:) Nu är jag med frida, vi ska snart till hippo och kolla när några kompisar rider.

Mamma fixade!


!!!!!!


Asså ååh:( Det går inte att lägga in filmer!! Får psyk!! Aja, imorgon (och typ resten av veckan) ska Tuttis skrittas ut. Jag rida Cayenne på måndag och tisdag. Det ska bli superkul! Kommer kännas ovant att vara tbx på en b-ponny rygg;) Slängde in en en gammal bild på mig och Cayenne istället!

Kärlek till hästen


Tränings dag 2








Hej! Kom just hem efter andra träningen med Nizar. Det gick jätte bra idag oxå, men det märktes att han var lite trött från igår. Idag hoppade vi bana. Det var typ olika banor varje gång vi skulle hoppa. Så man fick träna på att komma ihåg! Som högst idag hoppade jag 1.10 på banan dom sista gångerna. Annars tränade vi på linjer, räkna galoppsprång osv på typ 80-90. Idag var pappa med och fotade, så lite bilder fick ni. Han är inget ''proffs'' men det är endå lyxigt att ha en personlig fotograf!;) Mamma filmade litemed mobilen också. Så det kommer filmer efter middagen eller ikväll.

Träning

Hej! Idag har jag haft hoppträning för Nizar. Det gick jätte bra! Nizar är verkligen hur duktig som helst! Asså WOW! Allt bara funkar! Han lär en att rida på ett helt annat sätt än vad man är lärd, och det funkar! Man ska inte sitta bakåt lutad och ''pusha'' hästen med sättet och skänkeln, man ska ha lite lätt och framåtlutad sits och stöd med skänkeln. Hästen kan hoppa, det gäller bara att störa den så lite som möjligt;)

Jag har världens bästa ponny

yeeah:)

Hemligt!






Tjenare! Idag har jag varit på stan och köpt skolavslutningskläder. Ni får inte veta vad (än). Men bilderna är lite ledtrådar!;) Nu ska jag se på matchen mellan Sverige och Moldavien!

Nu drar jag till stan med mamma och Tovis!

-

Godmorgon!

Godmorgon! Detta är jag idag, svart linne från Gina Tricot, T-shirt från New Yorker i Budapest och jeans med spets detaljer från kappahl. Jag ska till stallet alldeles snart. Det blir uteritt! Sedan ska jag till Tova. Vi ska hyra film och ha myskväll. Vi får se om det blir något till inlägg idag..

Sakerna jag köpte på tävlingen

Ridbyxor från Back To Back.
Schabrak från Horse Guard.
Tvättsvamp.

Strandprommis!

Hej! Jag kom just hem från stallet. Idag gick jag på promenad till stranden men Tuttis. Han tyckte att det var jätte spännande och luktade jätte mycket på vattnet. Sedan fick han beta på en grässlätt alldeles bredvid stranden. Jag passade på att ta lite bilder med mobilkameran. Det kommer bilder på sakerna jag köpte på tävlingen förra helgen senare ikväll eller imorgon, schabraket, tvättgrejjen och ridbyxorna ni vet. Igår hade jag hoppträning. Det gick jätte bra. Jag hoppade en bana på 110-120. Det var första gången jag hoppade med pelhamet. Han var mycket lättare att ta förhållningar på. Men det kändes lite, det var länge sedan jag hoppade på ett skarpt bett. Innan hade vi ju edd d-ringsbett med kopparrullar så att han inte skulle kunna bita tag i bettet och springa. Nu ska jag äta glass;)